16. maaliskuuta 2011

Voi surku

Viime päivät ovat olleet aika kamalia. Neerillä on kova vatsatauti. Sen on oksennellut eikä suostu syömään. Ollaan lääkitty, ravittu ja nesteytetty pikkusta. Vointi pitäisi parantua nyt parin päivän sisällä, sillä lääkekuuri aloitettiin eilen. Pienen kissanpennun sairastelu on niin epäreilua. Kaikki oli sujunut siihen saakka niin täydellisesti. Pakko saada Neeri nopeasti kuntoon, Ocikin jo kaipailee leikkikaveriaan. Nyt kaikki sormet, varpaat ja tassut ristiin, että Neeri on huomenna pirteämpi. Sen on pakko olla.


No, Oci kuitenkin nauttii rapsutuksista, Neeri parka on väsynyt :(

5 kommenttia:

 1. Paranemisrapsuja sinne. Peukut ja varpaat on pystyssä että menisi pian ohi. Täällä toipilassisarukset onneksi jo painivat keskenään pipetillä annetun ruuan ja nutriplussan avulla.

  VastaaPoista
 2. Silirapsuja ja TLC:tä Neerille ja Ocille tietty myös. Tiedät, kuinka pahoillani tästä olen. Ei olisi huonompaa ajoitusta vatsapöpölle voinut sattua :(. Peukut, varpaat ja jarpaat pystyssä, että paraneminen alkaa huomisesta.

  <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista toivottelee myös emo-Nexun kasvattaja... tiedän kokemuksesta, kuinka ikäviä nuo vatsataudit ovat, tsemppiä pikkupotilaan hoitoon!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille tsempeistä!
  Tänään Neeri sai eläinlääkärissä hyvän nesteytyksen ja toisen annoksen pahoinvointilääkettä.
  Toivon yli kaiken että nyt viikonlopun aikana alkaa näkymään toipumista. Voi että mun pientä :/

  VastaaPoista