26. maaliskuuta 2011

Pääosassa Neeri

"Äitiysloma" loppui ja blogin päivitys on hidastunut, mutta Duolta ei virtaa puutu. Aiemmissa blogiteksteissä pääosassa oli enimmäkseen Oci, koska Neeri ei sairastelun vuoksi jaksanut toimittaa tähden virkaa. Mutta korjataan se asia nyt.

Aluksi Oci oli oikeastaan enemmän se Duon Hur ja Neeri oli Mau, mutta nyt viikon aikana myös Neeristä on tullut aivan uskomaton hurisija. Molemmat ovat semmosia, ettei tarvitse kuin katsoa heitä päin niin hurina jo alkaa. Jos olisi kehräyksen MM-kisat niin nämä kissat olisivat ehdottomasti finaalissa. Neeristä on tullut myös yhtälailla maharapsujen kalastelija, kuin mitä Oci on ollut. Neeri on näistä kahdesta kyllä edelleen pikku sylikisu. Oci on niin kovajätkä, että sitä kiinnostaa enemmän metsästystouhut, kuin sylissä makoilu. Neerin luonteesta paljastuu kokoajan ihania pieniä asioita, mitkä olivat aiemmin piilossa sen mahataudin takia. Neeri on aina paikalla jos tapahtuu jotain, tai vaikka ei tapahtuisikaan. Miten voi olla niin vikkelä kissa! Tuhannesosa sekunnissa se ilmestyy esimerkiksi pöydälle, ja erityisesti juuri silloin kun yrittää tehdä jotain kissoilta salaa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Oci toimii lihaksilla ja Neeri aivoilla. Neeristä on kuoriutunut itse oveluus.


Laitetaan vielä kuvaa ensimmäisestä tuhotyöstä:
 "Huh! Ei kai ne nää mua tän takaa."Rentouttava nukkuma-asento."No mitä? Kyllä tänne kaksi mahtuu."

5 kommenttia:

 1. Ihhihiii! Ihanaa riiviöintiä! :D Voi tosiaan olla, että kissoillakin se jako menee niin, että tytöillä on aivot ja pojilla lihakset. Prööt masuun molemmille! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla taas teistä <3 Hyvä Neeri, emonsa tyttö! Masurapsuja täältäkin molemmille :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä Neeri, tulee paljon myös isoäitiinsä Laraan, riiviöiden kuningattareen ja myös kissaan, jonka kehräys käynnistyy pelkästä katseesta!

  VastaaPoista
 4. Ihania kissoja.
  Tuo vessapaperin rullaus on tuttua :)

  VastaaPoista