5. huhtikuuta 2011

Hiirijahdissa

Plus muuta söpöilyä.

Täällä on 24/7 semmoset pentumeiningit menossa, että menoa ei todellakaan puutu. No, onneksi sentään yöt on rauhoitettu nukkumiselle (sekä meille ihmisolennoille että Duolle). Päiväunien määrä on huomattavasti vähentynyt ja sen huomaa helposti; yhä useammin on mentävä katsomaan mm. mistä mikäkin ääni tulee, mitä nyt syödään ja mitä ihmettä ne on TAAS löytäny. Etenkin tuo pienten tavaroiden löytäminen on aivan uskomatonta. Koskaan ei voi saada täysin kaikkea kissanpennun ulottumattomiin, koska pentu ulottuu vaikka avaruuteen mikäli sitä ei ole juuri sillä hetkellä näkemässä.

Hyvän ruokahalun he myös omistavat. Erityisesti Neeri, sillä hän haluaa maistaa ja syödä mitä tahansa mitä on meidän ihmisten lautasella. Ja sitten kun se on niin vikkeläkin! Kulkee kuin pieni kolibri. Neeri on jo löytänyt kaikkein nopeimmat reitit keittiön pöydälle ja on ilmeisesti moneen kertaan harjoitellut kaikki hyppykohdat, sillä niin vikkelästi ja määrätietoisesti hän etenee. Nostin kerran Neerin olohuoneessa odottavaan syliin, kun aloin itse ruokailla keittiössä. Arvatkaa vaan, Neeri oli tuhannesosa sekunnissa keittön pöydällä. Se meni niin lujaa, ettei voinu ku nauraa.

Ocin elämä koki eilen suuren muutoksen, sillä hän siirtyi urheasti kastraattien klubiin. On se kyllä silti meidän äijjä. Äijistelyn todistaa esimerkiksi se, että esilääkepiikin saadessaan hän vähät välitti jostain pienestä piikin tuikkauksesta. Eläinlääkärikin totesi että ohoh, ei sanonu mitään. Nyt saadaan sitte odotella, että mahtoko leikkaus vaikuttaa ruokahaluun.

Tähän mennessä kaikki automatkat ovat johtaneet eläinlääkärille, ikävä kyllä. Silti kantokoppaa ei olla alettu vihata, nimittäin siinä leikitään ahkerasti silloin kun se esillä on. Täytyy kuitenkin nyt vähitellen tehdä automatkoja ilman, että päädytään tohtorin luokse. Päädytään vuorostaan välillä vaikkapa kotiin, jossa odottaa namiateria!


Tässäpä kuitenkin jo otsikossa luvattu hiirijahti -video!
Neeri tykkää katsella ruutuja. Söpö hörökorva on aina menossa mukana.


Ja sitten iso satsi söpöstelykuvia :) Raitajalkoja ristiin rastiin, löytääkö ne enää omansa kun heräävät Oci raksahommissa! Oci työskentelee tällä hetkellä työnjohtajana rakennustyömaalla. Oci on siinä hommassa aika haka. Vedetään lonkkaa Hymypoika Cool cat is cool Näiden kuvausten aikana tuli yhteensä ainakin 5 haukotusta, tässä niistä yksi ja erittäin makea sellainen "wää"Ja lopuksi söpöyden ylikuormitus, halikuva.

3 kommenttia:

 1. Voi muikku, mitä ihkusöpöjä! Onnea Ocille pallittomuudesta, kevennetyllä takaosalla kelpaa kirmata kevääseen! :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia ja kivan kuuloista meininkiä. Toivotaan suuresti että Oci toipuu leikkauksesta nopeasti!

  ps. Poika on ilmeisesti jo yltänyt 2kg kunnioitettavaan painoon....

  VastaaPoista
 3. "Onnittelut" leikkauksesta veljelle ja paranemisia!
  T. Nanna-sisko

  VastaaPoista