27. marraskuuta 2011

Kuvakuulumisia taas :)

Hei taas pitkästä aikaa! Yhtäkkiä ennen nukkumaanmenoa teki mieli laittaa joitain kuvia blogiin niin tässä näitä nyt sitten on :)

Ja kuulumisia lyhyesti. 
Mitään kummempia uutisia ei nyt (onneksi) ole kertoakaan. Tavallista kissaperheen arkea. Neeri on myös leikkauksessa käynyt, mutta itämaisen tytön lemmenkaipuusta kyllä saimme silti unohtumattoman kokemuksen (kovaa huutoa ja unettomia öitä). Leikkaus ja toipuminen sujuivat todella hyvin, haava oli todella pieni ja parani nopeasti. Nyt Neeri on taas ihana leikkisä itsensä ja Oci sai taas painikaverin takaisin.

Yhdessä SataKissan järjestämässä Lemmikkipäivä -tapahtumassa olimme mukana. Olimme ainoat itämaiset, tapahtumassa ei ollut itämaisia lyhytkarvoja, eikä toisia pitkäkarvoja. Oci ja Neeri pääsivät oikein lavalle ihailevien silmien alle. Kuuluttaja kertoi eri kissaroduista samalla kun rodun ihkaoikeat edustajat keimailivat lavalla. Paikalla oli kyllä monen eri rodun edustajia.

1-vuotispäivä lähestyy ja kovasti ovat "pikkuiset" kasvaneet, tässäpä kuvia :)


 "Halaus päivässä pitää lääkärin loitolla" - vai miten se meni?
Oci leikkii panssarivaunun kuskia. Kypärä puuttuu...

Tässä ollaan lähdössä Lemmikkitapahtumaan. Helppoa matkaseuraa, kun mukaan hypätään heti kun kantolaukku vain nostetaan lattialle.
 Lemmikkitapahtumasta tuliaisena kissanminttuporkkana. Supersuosittu, tätä on mukava heitellä pitkin seiniä.

 Ja tässä "pikku" Oci-poika vetää lonkkaa
Yksi ystävän tehtävistä on pitää kylmyys poissa.

3 kommenttia:

 1. Terkkuja sisaruksille, vähänkö Oci on iso! Nanna painaa sen kolme kiloa, joten taitaa olla aika pikkuinen veljen rinnalla ainaskin. Me ollaan kans kuunneltu tässä viime aikoin Nannan kollinkaipuuta, joten voin uskoa että siskonkin kanssa oli mielenkiintoista :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvapläjäys! Kyllä on "pikkuiset" vuodessa kasvaneet ja tuo sisarusten välinen väriero! Ei varmaan kukaan usko, että ne ovat samanvärisiä. :D

  Hauskaa Joulun odotusta Duolle ja henkilökunnalle toivottaa

  kasvattaja Eve, duon mummo Kookos ynnämuu kööri

  VastaaPoista
 3. En ollut huomannutkaan kuvapäivitystä! Ihanan läheisiä näyttävät sisarukset olevan <3 Hieno häntä Neerilläkin!

  VastaaPoista