17. toukokuuta 2011

Tampereen reissu

Käytiin viikonloppuna Tampereella PIROKin näyttelyssä tapaamassa tuttuja. Tavattiin Duon Nanna-sisko ihmisineen, Eve-kasvattaja, sekä sijoituskodin Elina. Samalla kaksikko kävi myös tuomarin juttusilla kuulemassa kehuja kauniista ulkonäöstä ;) Neerin "kasvonpiirteet" ja Ocin lämmin väri saivat paljon kehuja. Molemmat saivatkin kotiin ruusukkeet, joissa lukee EX 1. Neeri sai ekstrana tuomarimieheltä pusun poskelle♥

Päivä oli pitkä, Tampereen messuhallissa täytyi olla aamulla kahdeksan aikaan ja päivä kesti iltakahdeksaan saakka. Neerin jaksaminen vähän huolestutti etukäteen, koska Neeri on hieman Ocia arempi. Kaikki meni kuitenkin todella hyvin. Kyllä kuitenkin huomasi, ettei Neeri miellellään ollut häkin ulkopuolella, paitsi juuri ja juuri silloin kun sai olla sylissä. Häkissä he torkkuivat vieretysten tyytyväisenä. Reissun yhtenä tavoitteena olikin lisätä hieman Neerin luottamusta vieraisiin paikkoihin ja ihmisiin.


Kissanäyttelythän ovat avoinna myös yleisölle. Se on erinomainen paikka tutustua eri rotuihin paikan päällä tai vain ihailla ylisöpöjä edustuskuntoisia kisuja. Meidän itämaiset pitkäkarvapennut kiinnostivat etenkin useita perheitä. Muutama perhe tuli juttusille ja kyseli rodusta esim. sen luonteesta ja että minkä kokoseksi ne kasvavat. Onneksi olin opiskellut läksyni ja osasin vastata kysymyksiin!

 Majapaikka palkintoruusukkeilla koristeltuna.Kiitoksena kiltistä käytöksestään he saivat kotiin tuliaisena leluputken, mikä on ollut niin mieletön hitti, ettei mitään rajaa! Voitte varmaan kuvitella kahden itämaisen pennun energian, etenkin kun saa leikkiä piilosta ja hyökätä toista kohti salaa. Putken sisällä roikkuu myös katosta hiiri, joka aktivoi saalistusvietin erittäin herkästi. Materiaali on rapisevaa kangasta, joten sekin jo lisää innostusta entisestään. Noiden leikkiessä putki pyörii sekunneissa asunnon nurkasta toiseen. Oli kyllä erinomainen ostos. Putken saa myös kasattua välillä pieneen tilaan pois näkyvistä, jotta innostus säilyy pitkään.

(Anteeksi epävakaa kamerakäsi, kuvasin kännykällä ja siirsin putkea samalla vähän väljäämmille vesille.)Oci (Kuva: Elina Väyrynen)


 Neeri (Kuva: Elina Väyrynen)

5 kommenttia:

 1. Heheeh!

  Jos ei ole kasvattajalla aina pennun sukupuolen tunnistus osunut nappiin, ei ole pennunomistajien maantieteen tiedoillakaan kehumista! Tampereella te olitte, niin kuin me muutkin! XD Tietty 10-12 tuntinen päivä hallissa voi saada unohtamaan, missä kaupungissa sitä oltiinkaan, mutta aika hauska! ;DD

  Oli mukava nähdä teitä ja kauniita Hurmauksia. Tavataan taas. Terkut saalistajille.

  VastaaPoista
 2. Oho! :D nonii, paikkakunnat editoitu. Selitykseni tapahtuneelle oli että nuo kaks riehu taustalla kokoajan sen putken kanssa ja välillä pyörittii juomakupin yliki ja välillä vähän ajatus karkasi ku piti mennä väliin :D Ja voihan olla että oltiin vähän väsyneitäkin... ;)

  VastaaPoista
 3. Hah! Blogissa käyny parikymmentä lukijaa tätä lukemassa ja kukaan ei oo maininnu pienestä maantieteellisestä virheestä :DD Kiitos Eve, että saatiin virhe nopeasti korjattua!

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä aivan ihana nähdä kaksikkoa :D Ja tietysti teitä ihmisiä myös!!! Toivottavasti joskus eksytään pidemmäksikin aikaa samalle näyttelypaikalle!

  VastaaPoista
 5. Ihania kissoja! Naukaisuja ja kehräyksiä sinne
  teille ja mukavia reissuja!
  Maria Salosta

  VastaaPoista